Амбуланте

Амбуланте Дома Здравља

Наш Дом здравља поносно пружа квалитетну медицинску негу и услуге у више амбуланти које се налазе у различитим деловима општине. Свака амбуланта је опремљена модерним медицинским уређајима и стручним особљем посвећеним пружању изванредне неге сваком пацијенту.

Наше Амбуланте:

Радљево

Амбуланта у Радљеву је модерно опремљена установа која пружа широк спектар медицинских услуга. Наш тим лекара и медицинских сестара је посвећен пружању персонализоване неге за све пацијенте.

Бањани

У Бањанима се налази амбуланта која је фокусирана на превентивну негу и лечење. Посетите нас и уверите се у квалитет услуга које пружамо.

Тулари

Амбуланта у Туларима је позната по свом професионалном и љубазном особљу. Пружамо различите медицинске услуге које су прилагођене потребама наших пацијената.

Памбуковица

Пацијенти у Памбуковици могу да рачунају на висококвалитетне медицинске услуге које пружа наша амбуланта. Наш тим је увек спреман да се посвети сваком пацијенту.

Наша Посвећеност:

Свака амбуланта Дома здравља је посвећена пружању квалитетне, саосећајне и ефикасне медицинске неге. Наш циљ је да унапредимо здравље и добробит свих чланова наше заједнице.

За више информација о радном времену и услугама које пружа свака амбуланта, молимо вас да посетите њихове странице или нас контактирате директно.