Службе

Добро дошли на страницу служби нашег Дома здравља. Овде можете наћи детаљне информације о различитим медицинским службама које пружамо, како би смо обезбедили комплетну и квалитетну здравствену заштиту за све наше пацијенте.

Служба опште медицине

Наша служба опште медицине је посвећена пружању свакодневне медицинске неге, превентивних услуга и хроничног управљања болестима за пацијенте свих узраста.

Служба ХМП

Служба хитне медицинске помоћи је доступна 24/7, обезбеђујући брзу и ефикасну помоћ у случају хитних медицинских стања и повреда.

Дечије

Наша дечја служба је специјализована за негу и лечење деце, обезбеђујући посвећену и саосећајну здравствену заштиту за наше најмлађе пацијенте.

Стоматологија

Пружамо широк спектар стоматолошких услуга, укључујући превентивну негу, лечење и козметичке процедуре, у модерном и удобном окружењу.

Дијагностичка служба

Наша дијагностичка служба је опремљена најсавременијом технологијом за прецизну и брзу дијагностику различитих медицинских стања.

Гинекологија

Посвећени смо пружању квалитетне гинеколошке неге, обухватајући рутинске прегледе, пренаталну негу и лечење гинеколошких обољења.